Vandrensninganlæg

Vandrensning

Nyt vandrensningssystem fra Dometic
Enhver beholder med frisk vand indeholder millioner af mikrober og bakterier, som producerer en ubehagelig lugt og er skyld i dårlig smag. Selv om man renser beholderen grundigt, kan man ikke slippe af med dem. Uanset om du børster tænder, koger grøntsager, laver mad eller drikker direkte fra vandhanen, udsætter du dit helbred for en risiko. Dometics nye vandrensningssystem eliminerer alle mikrober, bakterier og ubehagelige lugte, reducerer risikoen til nul og giver dig masser af rent, frisk vand, som smager godt og er tilgængeligt straks.
Enkel betjening
Anvendelsen af UV-bestråling er den sikreste måde at eliminere skadelige mikrober på, men Dometics vandrensningssystem gør mere end det. Det renser i 3 stadier: Et partikel- og kulstofsblokeringsfilter kombineret med en UV-bestråler fjerner partikler, dårlig smag og lugt. Systemet kører på 12 Volt og bruger meget lidt energi. Ydermere overvåges vandkvaliteten automatisk. Det nye vandrensningssystem fra Dometic kan installeres diskret hvor som helst i køretøjet. Det anbefales at installere det tæt på vandhanen i køkkenet eller i badeværelsesområdet. Betjening og vedligeholdelse er ekstremt let: Kulstofblokeringsfiltret og UV-lampen kan udskiftes uden problemer, hvis dette bliver nødvendigt.Førsteklassesteknologi uden risiko
At anvende Dometics nye vandrensningssystem giver god mening og er helt uden risiko. Hvis systemet af en eller anden grund skulle fejle, for eksempel fordi UV-lampen skal udskiftes (hvilket sjældent sker), vil den stoppe automatisk og straks give besked herom. Vandhanen vil ganske enkelt ikke producere mere vand!Tekniske Data
Vandstrøm, liter/minut: 5
Spænding: 9-35
Elforbrug, Watt: 10
Standby power, Watt: 1
Mål: (H x B x D), mm: 340 x 290 x 140
Vægt, kg: 3
Godkendelser: e, S, CE
Vandkvalitetsovervågning: Ja
Filterindikator: Ja
Automatisk lampestart: Ja
Lækagealarm: Ja

Læs mere om vandrensningssystemet på: www.dometic.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.