Jul i St. Anton 2008

Af Ole Sørensen

Min søn (Morten) og hans kammerat (Mathias) begge 13 år og undertegnende var i st. Anton imellem jul og 3. januar. Vi skulle bo på Camping Arlberg i Pettneu. Nu er det sådan at campingpladsen ikke reklamerer med hvor de bor og efterfølgende har erfaret at der er to campingpladser med samme navn, og kører selvfølgelig ind på den først. Den forkerte

Indkørslen til campingpladsen lå på min højre side så det var bare over i venstre side og drej rattet helt over til højre og ind – det gik noget ned af men hvad, vi skulle mødes med Dan & Dorthe de lå jo på pladsen, først da erfarede jeg at der var noget helt forkert og ringede til Dan. De kunne oplyse at det ikke var den plads som vi skulle være på.

Så var det bare med at få snekæderne på og op af bakken med masser af hjulspind, der var nok en hældning på 15-20 %, men op kom vi og hen på den anden plads som var jævn og hedder HALLENBAD-CAMPING ARLBERG OG DET GLEMMER JEG IKKE.

Pladsen er fint jævn og der er en hytte til hver parcel hvor der er bad og toilet, stålbord med vask og masser af varmt vand, eneste ulempe er, at man skal betale for strøm til opvarmning af vand og varme og der skal man lige passe på for det kan få måleren til at løbe stærkt døgnet rundt, og det kan komme til at koste (1kwh koster 0,45eur).  Udvendigt på hytten er der stik til 220v samt tv.

På hjørnet af camping pladsen er der en stor indendørs svømmehal med et lækkert wellness center hvor det også er muligt at bestille tid til massage – det er bare velvære at tage en svømmetur og lidt sauna efter en dejlig dag på ski.

I tilknytning til svømmehallen er der også en lille hyggelig restaurant og et lille brødudsalg, der kun har åbent om morgenen samt skiudlejning.

Det er sikkert en dejlig plads om sommeren, men om vinteren har den en ulempe at der ikke kommer sol ned, da den ligger i bunden af dalen som vender øst-vest og derfor bliver området ikke opvarmet og vi havde altid en temperatur på minus 8 – 120 hvilket ikke indbyder til et par kolde i sneen.

Skibussen kører fra indgangen af campingpladsen for hver 15min til St. Anton (Nasserein) hvor Morten & Mathias var på skiskole fra kl. 9,30 – 15,00

Det område af Ski Arlberg vi kørte på er nok en tredjedel af hele området var fint men vi manglede at kunne køre over til Zürs og Lech men på grund af drengene kunne vi ikke rigtig nå at få kørt noget der pga. transporttiden.

Lidt negativ men, man må ikke glemmer det positive som er langt større i dette tilfælde.  Det har været en rigtig god tur hvor vejret var ned
os, gode pister og dejligt mad på pisterne.

This content has been restricted to logged in users only. Please login to view this content.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.