Skiferie i uge 45, til Neustift 2009

Af Henrik & Charlotte

Vi tog af sted fredag eftermiddag fra Hedehusene med fuldt pakket campingvogn og humøret højt, fyldt med forventninger til vores første ferie i Neustift. Margit , Gert, John & Kirsten tog pænt imod os lørdag eftermiddag. Per ,Mille og Pia sluttede sig til selskabet lørdag aften. Søndag morgen vågnede vi op til det flotteste vejr,John og Kirsten var friske, de tog af sted med bussen hver morgen længe før vi andre var kommet i tøjet..  Kl. 9.00 var vi klar til vores første tur op på gletscheren, vi fulgtes med Margit og Gert op på toppen, der var ikke så meget sne på vejen op til gletsjeren, men fin sne på toppen til skiløb. I løbet af natten begyndte det at regne på pladsen, men intet er så skidt at det ikke er godt for noget, vi fik en masse ny-sne på toppen ,det var fantasktisk at løbe på, men det gav også nogle dejlige ømme ben,   men så kunne man jo lige tage en pause med lidt varm kakao eller glühwein , så gik det alligevel.

Vi havde en fantasktisk dejlig tur med en masse sjove timer på ski, Per blev præsenteret for en gevirmusvit (ja hvad er det??) børnene nød alt det dejlige sne at tumle i og ikke mindst skiløbet, Amalie blev rigtig dygtig til at løbe på ski og til at køre i stolelifter, selvom det holdt hårdt med vind og sne lige i ansigtigt, det passede ikke den unge dame, men hun blev rigtig god til det til sidst. Mathias fik lov at løbe med de voksne uden mor og far det var et kæmpe hit, men om aftenen så var det svært at holde øjnene åbne.

 Afterski, ja det havde også sine højdepunkter, især da Charlotte ville lave nachos og glemte dem, det gav en del røg i vognen og Margit fik et grineanfald, så ingen Nachos denne gang. Vi sagde farvel til John og Kirsten Torsdag aften, så tog de nordpå Vi tog afsked fredag eftermiddag, Margit, Gert, Pia og Per blev til lørdag.  Mille glædede sig til at komme hjem og slappe af efter at have leget med Mathias og Amalie i en hel uge, men Per og Pia valgte den forkerte tilkørsel, så de tog en tur ned og hilste på italienerne  Tak for en god ferie

Henrik & Charlotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.