Campitello , Italien uge 4 & 5 2012

Af Tine & Bent Krogh

Vi var 7 familier på skiferie i Campitello, Italien, hvor vi som sædvanlig blev modtaget med ”åbne  arme” af campingpladsen.  Campingmutter havde bagt ”Apfelstrudel” til os og lavet en kop kaffe og sidst og ikke mindst var der også en ”williams” – alt det blev serveret ved indtjek på pladsen, bare

fordi vi havde kørt en tur ned til dem :-). Campingfatter Renato havde selvfølgelig også en masse sne klar til vores snebar  – vi stoppede ham efter at han havde leveret 4 grab-fulde sne med sin gummiged.

Lene og Finn havde ”snydt” lidt og var ankommet til pladsen allerede torsdag i uge 3, så da undertegnede, Janne & Tony, Kate & Erik, Kirsten & Preben kom væltende ind lørdag eftermiddag (vi nåede det lige før snestormen i Østrig tog fat for alvor) var de allerede på plads og kom ud og hilste på os.

Kl.01:45, søndag nat ankom Dennis noget forsinket. Han havde fået en afbestilling med flyver til Innsbruck og bus til Canazei (returbillet kr. 995,00 ), men han var heldig trods vejret for han skulle med en østrigsk flyver og det var kun 3 stk. af den slags der fik lov til at lande i Innsbruck pga. vejret den dag.  Buschaufføren var heldigvis Italiensk, så han viste godt hvordan han skulle komme op på bjerget med sin bus, selv om at ”Winterdienst” var stoppet med snerydning. Tirsdag i uge 4 ankom Gitte & Benny efter at de havde fået bilen repareret (før de skulle af sted, mente gearkasse at den trængte til udskiftning, for den ville ikke mere. )
Fredag aften  i uge 4 ankom Jacob og børnene som de sidste 🙂

Selve campingpladsen er under forandring – siden vi var der sidst var der blevet tilbygget på toiletbygningen dvs. at der var totalt nyt bade faciliteter, som er meget fine og badningen er stadig gratis.  Køkkenerne er også helt nye – og vi fik af vide at der vil blive lavet en cafe i de gamle bade faciliteter og dette vil skulle ske i foråret så det ville være klar til os til næste år.

Til trods for at der ikke var en kæmpe mængde sne i Italien i sammenligning med Østrig, var der alt rigeligt med sne, så vi manglede ikke sne på pisterne på noget tidspunkt og ydermere var det meget koldt hver nat – det svingede mellem 10 og 20 gode minusgrader, så pisterne nåede ikke rigtig at blive softice agtige om dagen selvom vi havde sol de fleste dage.


− Så vi fik stået en masse på ski
− passet vores afterskiing
− købt lidt nyt tyrolertøj
− spist noget italiensk mad
− set håndbold finale og fejret det med champagne på vores snebar − spist Benny`s hjemmelavede gullasch suppe, spareribs med bagekartoffel & salat og til dessert – frisk frugt og ost med tilbehør – MANGE TAK FOR MAD 🙂
− heppet på 7000 langrends løbere om søndagen uge 4 – som havde fået lov til at løbe gennem campingpladsen på deres rute.
− hygget en masse på campingpladsen i solen med god frokost, øl og snaps

Mange tak for hyggeligt samvær og god ferie 🙂

Tine & Bent Krogh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.