Årsmødet 2012

Fredag 24-8-2012

Vi ankom til parkeringspladsen ved Snow Dome i Bispingen den 24.8. Vejret var rigtig dejligt.   Som nye medlemmer var vi godt nok lidt spændt på, hvad det nu var for noget vi havde tilmeldt os. Vi havde dårligt nok fået sat campingvognen før Gert og Steen kom og bød os velkommen. Hvorefter vi hilste på resten af de fremmødte. Sikken en velkomst. Utrolig megen hjælpsomhed mødte vi  også .   Vi havde problemer med strømmen i campingvognen. Vups så var cv fyldt med hjælpsomme mænd der kiggede på sagerne. Der var ikke andet at gøre end at købe et nyt batteri. Gert tilbød at køre med til Bispingen så vi kunne få det rigtige batteri. Da de kom tilbage fik Gert installeret batteriet og der var strøm på Polaren. Herligt og tak for det .   Fredag aften socialt samvær på “campingpladsen”. Vi havde været meget tidlig oppe så det oplevede vi ikke. Vi var bare trætte.

Lørdag

Dejligt vejr. Efter en god morgenmad som blev indtaget i restauranten i Snow Dome var det tid til at stå på ski.

Det var sjovt. Lidt mærkeligt i så godt vejr. Vi er ikke de helt store skiløbere, så det var med lidt nerver på. Men Mette førte stille og roligt Alice ned af  pisten.

Der var også nogle der kørte rundt på nogen sjove tohjulede køretøjer. Det så ud til de morede sig.

Efter frokost var der generalforsamling. Det foregik i god ro og orden (referat seperat). Aftensmaden blev indtaget i restauranten i Snow Dome. Der var mange spændende retter. Efter at have nydt aftensmaden var der socialt samvær på “campingpladsen”.

Søndag

Det begyndte at regne om formiddagen så man besluttede at afslutte stævnet. Der blev afsluttet med farvel sang og flaget blev taget ned. Stævnet var slut og campingvognene begyndte at rulle igen, efter en rigtig hyggelig og vellykket tur.   Vi siger mange tak til alle for den gode modtagelse vi fik og glæder os til fremtidige stævner.

Mange hilsner fra   Stig og Alice