Påske skitur til Canazei i uge 13, 2013. 

Af Johnny Daniel

Kørte fra Vallensbæk torsdag 21/3 kl.13 og ned til Gedser. Ingen trafikale problemer trods en hel del sne dagene før og snevejr på dagen. Afgang fra Gedser kl. 15.30 og indtil nattepausen ved Frankenwald raststation kl.23.30, lidt blandet vejr med en smule sne og tåge, men generelt ok.

På Europabrücke raststation havde vi aftalt møde med Margit og Peter, nye medlemmer på deres første skitur med campingvognen. Vi fulgtes herfra til campingpladsen Marmolada i Canazei, som vi ankom til fredag kl. 14. Her fik vi anvist et til os afspærret område, jeg havde skrevet, at vi kom 6 vogne, man kan ikke reservere, men havde alligevel en aftale med campingpladsledelsen, mand og kone, som er rigtig søde og venlige. Senere kom Stig og Jane, Bendte og Kurt. Vi gik alle ud og spiste aftensmad sammen, som uheldigvis ikke var super.

Lørdag var undertegnet og min kone Vivian, der for et halvt år siden kom til skade med knæet og ikke havde forventning om, at kunne kører på ski, men jubii, det gik over al forventning, super godt. Sammen med Kurt i fuld sol, tog vi til Ortizei og tilbage igen, en lille tur på netto 41 kilometer. Senere lørdag ankom så Maciek og Bonnie og deres 2 drenge, Oliver og Tino, Henrik og Charlotte og deres to børn, Mathias og Amalie.

Den faste mødetid om morgenen, blev kl. 08.30, hvorefter vi, nogle dage 15 personer, gik til liften

og videre på fælles skitur, eksempelvis til La Villa og tilbage, en lille tur på netto 40 kilometer. Desværre var resten af ugens vejr, snevejr og usædvanlig dårlig sigt, tåget så man periodevis kun kunne se højst 5 meter.Jeg bliver nød til, at rose de dejlige unger, som er så søde og rare: Mathias som tordnede ned af pisten med 87 kilometer i timen. Oliver som pistens snowboard mester. Tino som uden frygt jager mod dalen i super plov stil. Og så pisternes prinsesse, Amalie på kun lige 7 år, ræsende ned af alle pister, inklusiv de mørk sorte. Det er for øvrigt lidt af en oplevelse, at sidde i 4 stols lift, sammen med de 3 drenge og hører deres røverhistorier og også en af dagene, hvor de fik ”lov” til at råbe og håne efter nogle andre dansker, der faldt på pisten.

Fredag eftermiddag kørte de første 2 par hjemad og lørdag eftermiddag så yderligere 2 par. Søndag kørte undertegnet og Vivian hjemad, men Margit og Peter, som havde opnået en væsentlig mængde mere fritid, efterløn er vist navnet, hm, kørte videre sydpå i Italien.

Afterski og det sociale samvær led lidt på grund af det dårlige vejr, som kunne være regn eller sne, så den planlagte påskefrokost blev til, at vi alle gik ud og spiste på restaurant, Trods det dårlige vejr med det dertil dårlige skiføre, fik vi alligevel gode ski oplevelser med mange kilometer på pisterne.

Stor tak til alle deltager for en god uge!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.