Cooling 2013

COOLING MARIBO 2013
Et nyt medlem : Alice og Stig havde påtaget sig opgaven med at arrangere årets cooling.  12 vogne havde tilmeldt sig.

Vi ankom til Mariobo Camping torsdag eftermiddag i det flotteste solskinsvejr. Campingmutter Bodil havde stillet et græsområde til rådighed til vores festtelt, som Alice og Stig havde købt til klubben. Vi fik rejst det store telt og mødtes kl.20 til varme hveder.

Fredag havde vi standerhejsning og kl.11 var der afgang, for de som ønskede at deltage på en fælles cykeltur rundt om søen. Det var en smuk tur langs søen og igennem skoven. Vi stoppede flere gange for at spejde efter havørne, men så  desværre ingen. Vi holdt et par ”pitz-stop” (…nogle ville nok mene for få ☺) hvor vi blandt andet nød vores medbagte madpakker, med udsigt ud over søen. Efter 24 km ankom vi igen til campingpladsen. Nogle lidt ømme i ben og numser, men alle med en god oplevelse i rygsækken, trods havørnene ikke viste sig. Eftermiddagen bød på regn, så der blev hygget og slappet af i vognene. Fredag aften mødtes vi igen i festteltet til fælles spisning, med medbragt mad.

Lørdag morgen bød klubben på morgenmad i teltet. Kl.11 var der arrangeret en guidet by-vandring, som campingpladsen havde sponsoreret. Vi var rundt og se de gamle bygninger i byen og fik en masse historie, fortalt af vores guide som var en ældre pensioneret præst, med en masse viden og en fin humor. Turen sluttede af i Maribo kirke. Vel hjemme på campingpladsen, mødtes vi med vores medbragte frokost i teltet. Eftermiddagen gik med socialt samvær ved og i vognene, inden vi atter mødtes med vores medbragte aftensmad i teltet.

Søndag strøg vi flaget og teltet, pakkede sammen og sagde farvel og tak for denne gang – efter en fantastisk hyggelig weekend. ….og inden vi alle rejste fra Maribo, fik vi faktisk set en havørn på himlen over campingpladsen.

Mange tak til Alice og Stig, for et fantastisk flot arrangement.

Mange hilsener Finn & Tina Nr.235