Vintertur til Campitello . uge 4 og 5 år 2015 

Af Mette & Steen

Vi var 8 vogne, der havde meldt os til den planlagte tur. Et enkelt par ankom først  Tirsdag, vi andre var kommet fredag og lørdag. De som ankom først havde placeret sig  helt forkert, så de fik hurtigt hjælp til at få flyttet campingvogn incl det opsatte fortelt.  Hvis der er nogen der er i tvivl, så kan det godt flyttes på en gang.

Renato (vores søde lejrchef) havde samlet sne til os, så vi kunne holde standsmæssig after‐ski ved en rigtig  snebar. Den blev bygget ved håndkraft af Tine, Margit, Lene og Kate. For ikke at fare vild på pladsen om  aftenen satte Erik en lyskæde på baren. Det fungerede fint. Der var ingen der for vild. Vi havde også en  vagtgris på baren. Den var tegn til at smage på de gode ting der blev serveret i baren. For ikke at glemme  noget vil vi slet ikke nævne noget, kun at det var spændende og smagte godt.

Erik, Peter og Bent er tekniske vidundere. De lavede musik i baren, så vi kom i den rette  stemning. Stemningen blev dog ikke så god, at mændene stillede sig op i baren og optrådte  med gogo. Vi havde ellers en dansekyndig blandt os, Ole Henriksen (Erik Kragh). Gogo dans  fyldte meget på vores ferie. Ikke at vi dansede, men i en af barerne på pisterne var der næsten  bare gogo dansere (hunkøn). Dem blev der kørt efter og vupti en dag, var de der. De arme  piger havde meget lidt tøj på, og de havde kun en dækkeserviet at bevæge sig på. John var ked  af, at den første skitur førte lige forbi baren med damerne, men han nåede at se dem en  anden dag. Hvis holdet var stoppet på den første tur, havde de ikke nået lifterne hjem, og af  bitter erfaring ved vi at en taxa hjem på pladsen koster 100 eur, så John måtte væbne sig med  tålmodighed. Tålmodighed lønner sig som bekendt, så John fik set på pigerne en anden dag.

For dem som endnu ikke har været i Campitello, kan vi  fortælle at pladsen er indrettet i terrasser, der er helt  nye baderum. Der er også indrettet en cafe, hvor det er  planen, at der skal kunne købes mad og drikkevarer.  Som en ekstra service, har Renato købt en minibus, så  han kan køre gæsterne til liften. Det er en rigtig god  detalje, da der er en lille kilometer til liften fra  campingpladsen. Tidligere var der en lille bro over åen,  som løber langs med pladsen, det skar ca halvdelen af  turen. Nu skal vi ”bare” ringe til Renato. Nogle dage har  det passet så godt, at han har afleveret vores skiløbere  lige til after‐ski, så han kunne hygge sig med os.

Der har været meget skiløb i den tid vi var i Campitello, både vores eget skiløb og et langrendsløb, som vi  kunne se fra campingvognene. Det var god planlægning, for det var meget koldt den dag. Løbet blev  transmitteret i italiensk fjernsyn. Bent havde set billeder fra de helikoptere der fløj rundt over pladsen.
Der er mange hundrede kilometer pister i området. Hvis det hele skal løbes igennem, vil det tage mange  dage. Der er blå, røde, sorte og pukkelpister. Kort sagt noget for enhver smag. Der er endda også  langrendsspor.

Campitello er en hyggelig by, med bager, slagter  og supermarked. Der er også en frisør (som blev  prøvet af et par deltagere) der var også en  forretning med alt det man ikke vidste at man  ikke kunne leve uden. Der er sørme også en  souvenir‐forretning.

Der blev også kørt ture i området. Hvis der er  nogen, som vil have råd og vejledning, er de  meget velkomne til at kontakte en af os. Se vore  kontaktoplysninger i medlemslisten.  Lige til slut, et godt råd: Hvis Jeres bil kører på  diesel, så vær meget opmærksom på  temperaturen udenfor.

Deltagere på turen var:

This content has been restricted to logged in users only. Please login to view this content.

Som rosinen i pølseenden vil vi lige nævne to nye begreber, som nogle af deltagerne navngav, en Peter = en  væltetur i sneen, og en Finn = når man bliver væk på pisten.

Til slut vil vi sige tak for hyggeligt samvær. Forhåbentlig vi snart ses et eller andet sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.