Cooling 2015

Cooling Sorø camping 2015.

Torsdag aften ankom de fleste til Sorø Camping i lidt gråvejr. Der blev spist aftensmad lidt rundt ved vognene for vi skulle nemlig mødes kl 20:00 og hygge os sammen mens vi spiste vores lune hveder. Natten til fredag kl 04:00 kom der er en ordenligt regnbyge og haglbyge med torden forbi og alle var vist vågen i vognene og spekulerede over om Deres vogn nu var blevet “hammerslået” på taget – men ingen var skadet kunne vi konstatere næste morgen.  Fredag ankom de sidste og der blev hygget rundt omkring og gået en tur omkring søen.

Klokken 18:00 skulle vi så spise svineskank der var tilberedt i 4 timer i ovn ved 107 gr. helt præcist – dertil som tilbehør var der to forskellige slags salat ala sauerkraut – der var hjemmelavet knødel og revet stegte kartofler med nogle lækre meget specielle sovse til – alt i alt meget lækker mad.

Halvdelen af os var iført tyrolertøj , for vi skulle jo til afterskiing mellem kl 20:00 & 22:00 og der blev sat godt gang i pladsens tyrolerhytte af os skityrolercampister.

Lørdag formiddag var vi ude på byvandring med lokal guide og han nævnte mange årstal undervejs i sine fortællinger om byen og dem mente han jo nok at ville kunne huske næste dag hvis han holdt en lille eksamen … Det var der vist ikke stemning for .

Da vi kom tilbage fik vi frokosten udenfor i solen ved langbord – det forsatte lige over i eftermiddagskaffen og for nogen blev der osse tid til en spadseretur rundt om søen.

Om aftenen mødtes vi igen med vores egen medbragte mad og måtte da lige en tur i tyrolerhytten en gang mere. Søndag var klubben vært med morgenbrød og bagefter blev der sunget standersænkning og så var det farvel for denne gang.

Tusind tak for godt selskab og en særlig stor tak til arrangørerne af weekenden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.