Campitello uge 4 og 5 2016

Af Mette & Steen

Vi  var 7 vogne, der havde meldt os til den planlagte tur. Vi ankom søndag, vi havde et ekstra stop i Bayreuth, hvor vi  måtte efterlade bilen på et værksted, da den begyndte at sige mærkelige lyde på motorvejen. Her må vi give SOS  International stor ros, selvom det var en lørdag aften vi havde problemer, så var hjælpen der indenfor en ½ time. Vi  fik en Skoda som erstatningsbil for Volvoen. Den kørte godt og Steen havde kun roser til den.

Renato (vores søde lejrchef) havde i år ikke samlet sne til os, så vi kunne lave en snebar, men det var kun af den  grund, at der ikke var sne nok på pladsen. Til gengæld var der nok sne i terrænet. Renato har indrettet en   ”slyngelstue”  bag køkkenet. Nu havde vi  en del ”slyngler” med, så vi brugte rummet flittigt.

Vi havde blandt andet en rigtig hyggelig aften, hvor vi bestilte kylling og haxen hos den lokale slagter. Så dækkede vi  op med vort eget service.  Der blev arrangeret skiture hver dag. Det fungerede sådan, at det blev aftalt ved afterski, hvor turen skulle gå hen  næste dag, og hvem der kørte sammen. Der var meget skiløb i den tid vi var i Campitello, både vores eget skiløb og  et langrendsløb, Marcialungo som blev transmitteret i italiensk tv. Der var ingen deltagere fra Dansk Camping   Skiklub, men det er nok bare et spørgsmål om tid så kender vi nok nogle af deltager‐navnene. 

Deltagere på turen:

This content has been restricted to logged in users only. Please login to view this content.

Vi havde også et uheld på pisten.  Kurts svigerdatter, Mette var så  uheldig at slå sin skulder, så hun  måtte til læge og på sygehus. Det  var heldigvis ikke noget alvorligt.  Heldigvis for Mette skulle de køre  hjem allerede lørdag, så hun ikke  hørte ”kæle”‐navnet som hun fik,  nemlig ”hypokonder”. I skrivende  stund ved vi ikke hvordan hjemturen  er gået, men vi håber det er gået  godt, og vi håber at se Jer alle igen  snart.

Irene og Christian bagte vafler til os  alle søndag eftermiddag. Det var  rigtig hyggeligt, og vaflerne smagte  godt.

Efter vaflerne søndag eftermiddag kørte Margit og Peter til Canazai for at prøve svømmehallen. Det var godt.Vi tog  ud og spise søndag aften!  Vanen tro blev Vegetar John (Herning John) snydt. Der gik lang tid før maden kom. Da den  endelig kom, var det stegt ost med grøntsager John havde bestilt. Hvis John havde vidst det, havde han nok ikke  rykket tjeneren. John hentede et menukort, han var sikker på, at han havde bestilt bøf. Vibeke oversatte  menukortet, og det var det rigtige tjeneren var kommet med. Heldigvis forbarmede Vibeke sig, og gav John  halvdelen af sit kød, så blev det alligevel ikke kødfri dag.

Mandag kørte Kate, John og Vibeke. Vibeke skulle med fly fra München til Danmark. Kate og John skulle til  Spindlerum Mlyn, for at prøve området! Det var her de startede deres karriere som ski‐campister.  John prøvede ihærdigt at gøre os misundelige med sms’er fra Tjekkiet, med priser på øl og mad. Men det hjalp ikke  noget. Vi blev i Campitello.
Nogle af de seje kvinder gik ind til Canazai. Her fik de afprøvet den  lokale valuta.

Desværre blev Irene, Christian og Frida nødt til at køre hjem tidligt  onsdag aften. Så var vi kun 4 vogne tilbage.
Der kom forstærkning fra Danmark i form af Vivian og Johnny. De var på tur til Canazai. De havde bestilt en  charterferie.  Så er det rarere at være på camping, der bliver man ikke vækket så tidligt. Det kan jo være vi ser dem  på camping. Vi var i telefonkontakt med dem allerede kl. 8.00, onsdag morgen. Det er godt nok tidligt på en ferie.

Til slut vil vi sige tak for hyggeligt samvær. Forhåbentlig ses vi snart igen et eller andet sted.  Vore veje skiltes torsdag, da et hold fortsatte til Malaga, to hold tog til Jylland, og vi som sidste hold skulle til  Bayreuth og hente/bytte bil.   Fortsat god skisæson  Steen og Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.