Årsmøde 2016

Referat fra årsmødet 25. til 28. august 2016 skrevet af Tine og Pia

Torsdag
Da vi ankom torsdag ved 18‐tiden, kunne vi se at der allerede var flere familier der var fristet af  det gode vejr og var ankommet og havde fundet en plads.  Solen skinnede fra blå himmel og temperaturen var tæt på 30 graderDet krævede en badetur i mørke – og der var vandet ca. 22 grader. Fantastisk, da det ikke havde  været særlig varmt den sidste månedstid.

Fredag    Morgenbadningen på stranden blev klaret og morgenmaden blev indtaget under blå himmel og  sol.   Vi gik rundt om kanalen, besøgte tøjbutikker, spiste på fiskerestauranterne. Der var meget strøm i kanalen,  hvilket bevirkede at bådene havde store udfordringer med at holde sig på rette vej. Fin underholdning for  de besøgende. Om eftermiddagen fik vi det store telt slået op, så der var mulighed for fællesspisning om  aftenen.  Mens vi klarede alt det ankom flere og flere familier til vores årlige møde.

Lørdag    Dagen startede som den sluttede – med et dejligt morgenbad, 10 stk. var vi der ikke kunne sove  længere  ;O)    Kl. 9.30 stander hejsning, samt lidt information. Tony tilbød en tur i deres Power Rib båd, som Janne og  Tonys sønner ville komme med hvis der var stemning for det. Og det var der. Båden blev hentet og kl 11.30   sejlede Power Rib båden ud, fuldt lastet af skiklubmedlemmer. Det var en fornøjelig og hurtig tur hvor  håret stod lodret bagud……….. Se video på klubbens Facebook – Tak til Tony for det arrangement.    Kl 15.00 årsmøde, referat herfra findes andetsteds.    Kl 16.30 lidt underholdning med en lattercoach – kunne havde været endnu sjovere, hvis lidt flere havde  turde at deltage.  Peter optrådte som pauseklovn dog kun med ansigts mimik, måske ufrivilligt men det  satte gang i latteren.
Salatholdet slog til kl. 17.30, utrolig effektivt   – det tog kun ganske kort tid at lave den fineste salat til 50  mennesker. Flødekartofler blev fordelt til de vogne der havde muligheden for at komme det i ovnen og  kødet til maden, ja det var meget forskelligt da alle selv skulle sørge for det.  Ved 19 tiden mødtes vi så og  spiste alt den dejlige mad i teltet, hvor snakken gik lystigt.

Søndag    Det regnede voldsomt med dertilhørende torden og lyn om natten, så teltet var temmelig vådt om  morgenen. Men det var ingen hindring for at vi mødtes til vores  ‐ vanen tro – fælles morgenmad  kl. 09:00. Men igen kom solen og hjalp med at tørre alt og Teltet kom ned ved fælles hjælp og blev  pakket fint sammen igen    Mellem 10 og 11 var der en lille smule kræmmermarked og kl.11 var det tid til standerstrygning  med fællessang og den helt store krammetur. Det kneb lidt med viljen til at køre hjem, da der var  superdejligt i Karrebæksminde og en sidste badetur måtte lige til.     Alt i alt havde det været en super dejlig weekend, sol, højt humør, dejlige mennesker og  spændende omgivelser. Hvem sagde lige at det var som at være sydpå …………….

Hilsen Tine og Pia