Idre Fjälls husvagnscamping 2017

Camping Renen
– ny camping med ski in-ski out läge

En av vinterns nyheter är en ny modern camping som är belägen på vänster sida av infartsvägen till Idre Fjäll med närhet till längdspår, backar, aktiviteter och service. Det är ett fantastiskt Ski in-Ski out” läge med en underbar utsikt över fjällen.

Platserna är anpassade till modern standard om 120 kvm och har gratis wi-fi. Majoriteten av platserna är säsongsplatser men vi har en handfull platser för veckobokning lördag-lördag. Endast förbokning gäller och lördag-lördag.

Boka vecka:via bokning@idrefjall.se eller på tel. 0253-410 00.
Endast förbokning gäller och lördag-lördag.

Boka säsongsplats på:camping@idrefjall.se eller via
tel. 0253-412 77, (mån-fredag kl. 09.00-12.00.

Gamla campingen

Vår gamla camping finns fortfarande kvar men där erbjuder vi bara säsongsplatser vintertid. Campingen ligger mitt i backen mellan Västbacken och Västbranten med gångavstånd till reception, butiker och restauranger.

Två servicebyggnader finns med kök, duschar, toaletter, bastu och torkrum.

Boka säsongsplats på:camping@idrefjall.se eller via
tel. 0253-412 77, (mån-fredag kl. 09.00-12.00.

Campingkartor >>

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.