Er dit fjernsyn klar til at modtage TV signal i Tyskland?

Tysk TV har den 29. marts 2017startet på omlægning af TV signalet der sendes via TV antennen. Hvis du fortsat ønsker at modtage signalet via antenne skal dit fjernsyn have en DVB-T2 modtager. Omlægningen skyldes at man er begyndt at sende TV i HD kvalitet.

Har dit fjernsyn ikke indbygget DVB-T2 modtager kan du tilkøbe en DVB-T2 boks  Billigste boks set her pris kr 259.-

Hvad er DVB-T2?

DVB-T2 er et avancerede DTT system, der kan tilbyde transmission af mere indhold på den samme båndbredde sammenlignet med DVB-T. Ved hjælp af den nyeste modulation og kodningsteknik er der her tale om en mere effektiv metode til at udnytte et givent spektrum til at levere lyd, billeder og data til både stationære og mobile modtagere. Overordnet er der tale om en 50 procent effektivitetsforøgelse i forhold til DVB-T.

Da Boxer-TV i april 2012 introducerede TV 2 HD var det i form af et DVB-T2 signal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.